مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

321
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

چکیده

 در این تحقیق اثر افزودن باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح 1´107CFU/g, 2´107CFU/g, 4´107CFU/g بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب سیب در بازه زمانی صفر, ده, بیست و سی روز پس از تلقیح, گرمخانه گذاری (در دمای 37oC) و سرد کردن (تا دمای 5oC) بررسی شد. همچنین قابلیت زنده مانی پروبیوتیک های تلقیح شده در آب سیب در روزهای ذکر شده ارزیابی شد. نتایج با استفاده از آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل و میانگین ها با آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال یک درصد مقایسه شد. با افزایش جمعیت باکتری های پروبیوتیک تلقیحی, اسیدیته و مواد جامد محلول افزایش و pH به طور معنی داری کاهش یافت. تغییرات مقدار کدورت بسته به تعداد باکتری تلقیحی نسبت به شاهد متفاوت بود. از نظر نوع باکتری بین کدورت تیمارها اختلاف معنی داری وجود نداشت و با افزایش زمان نگهداری, مواد جامد محلول و اسیدیته آب سیب به طور معنی داری افزایش و pH و کدورت آب سیب کاهش یافت. طی مدت نگهداری جمعیت تمامی تیمارها بالاتر از 106CFU/g بود و تیمارهای با جمعیت تلقیحی بالاتر دارای تعداد سلول های پروبیوتیک بیشتری بود. با توجه به نتایج به دست آمده, آب سیب حاوی 2´107CFU/g پروبیوتیک به عنوان بهترین تیمار مشخص شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سکوتی فر، رقیه، شواخی، فروغ، پروین نژاد، سلاله، و دادخواه، آیدا. (1396). ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/521900/fa

    Vancouver: کپی

    سکوتی فر رقیه، شواخی فروغ، پروین نژاد سلاله، دادخواه آیدا. ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/521900/fa

    IEEE: کپی

    رقیه سکوتی فر، فروغ شواخی، سلاله پروین نژاد، و آیدا دادخواه، “ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 31–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521900/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button