APA:
کپیسکوتی فر، رقیه، شواخی، فروغ، پروین نژاد، سلاله، و دادخواه، آیدا. (1396). ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/521900/fa
Vancouver:
کپیسکوتی فر رقیه، شواخی فروغ، پروین نژاد سلاله، دادخواه آیدا. ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/521900/fa
IEEE:
کپیرقیه سکوتی فر، فروغ شواخی، سلاله پروین نژاد، و آیدا دادخواه، “ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 31–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521900/fa