مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

379
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 75

چکیده

 از جمله روش های رایج جهت ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی و مواد غذایی استفاده از فیلم های بسته بندی می-باشد. در این پژوهش اثر فیلم های بسته بندی پلی اتیلن با چگالی بالا, پلی وینیل کلراید و مدت زمان انبارداری بر روی رفتار ویسکو الاستیک گوجه زیتونی, با استفاده از آزمون تنش آسایی مورد ارزیابی قرار گرفت همچنین برخی از خواص مکانیکی شامل حداکثر نیروی نفوذ, کرنش تسلیم, مدول الاستیسیته و انرژی گسیختگی اندازه گیری شد. در این مطالعه نمودار کاهش تنش نسبت به زمان ترسیم شد و مقادیر زمان های تنش آسایی و میزان تنش ها محاسبه گردید. با توجه به نتایجی که از این پژوهش به دست آمد, کاربرد این فیلم ها تاثیر مثبت افزایشی بر کرنش تسلیم داشت از طرفی محصولات در داخل فیلم های بسته بندی توانایی نگه داری محصولات را تا روز چهلم را داشتند. روند کاهشی حداکثر نیروی نفوذ برای محصولات در دمای ℃ 1± 4 نسبت به ℃ 2 ± 20 در داخل فیلم های بسته بندی به مراتب بیشتر بود به طوری که محصولات در داخل فیلم PVC در دمای ℃ 1± 4 و ℃ 2 ± 20 به ترتیب در پایان دوره نگهداری برابر 93/0 و 56/1 نیوتن و برای فیلم HDPE به ترتیب 10/1 و 85/1 نیوتن بود. در طی زمان ماندگاری مقدار اجزاء الاستیک مدل ماکسول عمومی کاهش یافت. نتایج نشان می دهد که مدل ماکسول نشان داده شده (RMSE<0. 6818 و R2>0. 9158) به طور قابل اتکایی متناسب با داده های تجربی است. استفاده از فیلم های بسته بندی باعث کند شدن روند کاهشی زمان تنش آسایی گوجه زیتونی می شود که موجب حفظ بهتر خواص رئولوژی محصول نسبت به محصولات غیر بسته بندی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سهرابی، محمدمهدی، و احمدی، ابراهیم. (1398). ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 61-75. SID. https://sid.ir/paper/72712/fa

    Vancouver: کپی

    سهرابی محمدمهدی، احمدی ابراهیم. ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):61-75. Available from: https://sid.ir/paper/72712/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سهرابی، و ابراهیم احمدی، “ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 61–75، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button