APA:
کپیموسوی کلجاهی، سیده الهام، و بابایی صدر، امیر. (1398). بهینه سازی اثر غلظت های مختلف صمغ گزانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/72714/fa
Vancouver:
کپیموسوی کلجاهی سیده الهام، بابایی صدر امیر. بهینه سازی اثر غلظت های مختلف صمغ گزانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/72714/fa
IEEE:
کپیسیده الهام موسوی کلجاهی، و امیر بابایی صدر، “بهینه سازی اثر غلظت های مختلف صمغ گزانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 39–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72714/fa