APA:
کپیملکی، گیسو، مظاهری طهرانی، مصطفی، و شکرالهی، فاطمه. (1395). تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/72393/fa
Vancouver:
کپیملکی گیسو، مظاهری طهرانی مصطفی، شکرالهی فاطمه. تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/72393/fa
IEEE:
کپیگیسو ملکی، مصطفی مظاهری طهرانی، و فاطمه شکرالهی، “تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 51–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72393/fa