Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,223
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

958
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 62

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکی، گیسو، مظاهری طهرانی، مصطفی، و شکرالهی، فاطمه. (1395). تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/72393/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی گیسو، مظاهری طهرانی مصطفی، شکرالهی فاطمه. تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/72393/fa

    IEEE: کپی

    گیسو ملکی، مصطفی مظاهری طهرانی، و فاطمه شکرالهی، “تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 51–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا