APA:
کپیزاغیان، الهه، عباسی، هاجر، و نجف آبادی، محمدفاضل. (1396). بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز , زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 259-272. SID. https://sid.ir/paper/72449/fa
Vancouver:
کپیزاغیان الهه، عباسی هاجر، نجف آبادی محمدفاضل. بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز , زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):259-272. Available from: https://sid.ir/paper/72449/fa
IEEE:
کپیالهه زاغیان، هاجر عباسی، و محمدفاضل نجف آبادی، “بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز , زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 259–272، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72449/fa