APA:
کپیذوالفقاری، مهدی، رضایی، مسعود، فروزنده مقدم، مهدی، محبتی مبارز، اشرف، و حسینی، هدایت. (1395). بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/72752/fa
Vancouver:
کپیذوالفقاری مهدی، رضایی مسعود، فروزنده مقدم مهدی، محبتی مبارز اشرف، حسینی هدایت. بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/72752/fa
IEEE:
کپیمهدی ذوالفقاری، مسعود رضایی، مهدی فروزنده مقدم، اشرف محبتی مبارز، و هدایت حسینی، “بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیرقابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 69–80، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72752/fa