APA:
کپیاسماعیل زاده، مهرناز، خنافری، آنیتا، و اخوان سپهی، عباس. (1391). بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes. علوم غذایی و تغذیه، 10(1 (پیاپی 37))، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/143132/fa
Vancouver:
کپیاسماعیل زاده مهرناز، خنافری آنیتا، اخوان سپهی عباس. بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛10(1 (پیاپی 37)):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/143132/fa
IEEE:
کپیمهرناز اسماعیل زاده، آنیتا خنافری، و عباس اخوان سپهی، “بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 87–96، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143132/fa