مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

چکیده

 مقدمه: باکتریوسین های حاصل از Lactobacillus spp دارای فعالیت مهار کنندگی وسیعی علیه میکروارگانیسم های پاتوژن مواد غذایی اند. هدف از این مطالعه بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی در سه جدایه پروبیوتیک و بررسی اثر باکتریوسین استخراج شده بر L. monocytogenes بود.مواد و روش ها: از 20 نمونه ماست محلی جدایه های لاکتوباسیل بدست آمد و به منظور بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی, جدایه های بومی و استاندارد در 4 دمای مختلف نگهداری شدند, همچنین تاثیر اکسیژن و دی اکسید کربن و ترکیب محیط کشت در سه محیط Skim milk, MRS و MRS به همراه عصاره مخمر بر روی لاکتوباسیل ها ارزیابی شد و با اضافه کردن ترکیبات معدنی توان تولید باکتریوسین در جدایه ها بررسی گشت.با استفاده از روش لوری, میزان پروتئین محلول تعیین گردید و توسط سولفات آمونیوم, دیالیز و SDS-PAGE باکتریوسین ها استخراج, خالص سازی, وزن مولکولی آنها تعیین و اثر باکتریوسین استخراج شده بر L. monocytogenes ارزیابی شد.یافته ها: در مجموع سه جدایه لاکتوباسیل با فعالیت بالای مهارکنندگی بدست آمد. بیشترین فعالیت باکتریوسین در دمای 30oC بعد از گذشت 23 ساعت در محیط MRS به همراه عصاره مخمر تعیین گردید. نتایج حاصل از تلقیح لاکتوباسیل ها در جو CO25% و انکوباتور معمولی یکسان بود. ترکیبات معدنی هیچ تاثیری در تولید باکتریوسین نداشتند. بهترین سویه Ln10 گزارش شد که هاله عدم رشد آن 30 میلی متر تعیین گردید. نتایج SDS-PAGE ایجاد تک باند پروتئینی با وزن 50 تا 58 کیلودالتون را نشان داد.نتیجه گیری: در این تحقیق, حداکثر تولید باکتریوسین در فازلگاریتمی رشد حاصل شد درحالی که تولید این ترکیبات در سه سویه استاندارد در ابتدای فاز رکود مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیل زاده، مهرناز، خنافری، آنیتا، و اخوان سپهی، عباس. (1391). بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes. علوم غذایی و تغذیه، 10(1 (پیاپی 37))، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/143132/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیل زاده مهرناز، خنافری آنیتا، اخوان سپهی عباس. بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛10(1 (پیاپی 37)):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/143132/fa

    IEEE: کپی

    مهرناز اسماعیل زاده، آنیتا خنافری، و عباس اخوان سپهی، “بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 87–96، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143132/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button