APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، آقابابایی، امیر، و رضایی، مسعود. (1396). بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده (Thunnus affinis). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/72769/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، آقابابایی امیر، رضایی مسعود. بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده (Thunnus affinis). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/72769/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، امیر آقابابایی، و مسعود رضایی، “بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده (Thunnus affinis)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 73–84، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72769/fa