APA:
کپیبذرافکن، فیروزه، زرین قلمی، سهیلا، و گنجلو، علی. (1396). تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 239-248. SID. https://sid.ir/paper/72775/fa
Vancouver:
کپیبذرافکن فیروزه، زرین قلمی سهیلا، گنجلو علی. تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):239-248. Available from: https://sid.ir/paper/72775/fa
IEEE:
کپیفیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی، و علی گنجلو، “تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 239–248، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72775/fa