مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

778
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L)

صفحات

 صفحه شروع 239 | صفحه پایان 248

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر سه نوع حلال مختلف آب, اتانول و متانول بر بازده استخراج, میزان فنل کل (TPC), فلاونوئید کل (TFC) و فعالیت ضداکساینده به دو روش دی فنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH) و هیدروژن پراکسید (H2O2) عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.) بوده است. نتایج نشان داد که در بین عصاره های مورد بررسی, عصاره اتانولی بالاترین راندمان استخراج (3.33±0.5 درصد) را داشته است. در حالی که عصاره متانولی بیشترین میزان فنل کل (3.79±0.09 میلی گرم معادل اسید گالیک در گرم نمونه) و فلاونوئید کل (0.16±0.0007 معادل میلی گرم روتین در گرم نمونه) را نشان داد. همچنین عصاره متانولی بیشترین درصد مهار رادیکال های آزاد DPPH و هیدروژن پراکسید را در غلظت 0.005 مشخص کرد (به ترتیب 64.29±1.81 و 2.28±0.05 درصد). با توجه به نتایج این تحقیق, می توان عصاره متانولی میوه آلبالو تلخه را که در کشور ما به آن هیچ گونه توجهی نشده است به عنوان یک منبع طبیعی دارای ترکیبات زیست فعال مفید و دارای فعالیت ضداکساینده بالا برای استفاده در صنعت غذا و دارو معرفی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بذرافکن، فیروزه، زرین قلمی، سهیلا، و گنجلو، علی. (1396). تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 239-248. SID. https://sid.ir/paper/72775/fa

    Vancouver: کپی

    بذرافکن فیروزه، زرین قلمی سهیلا، گنجلو علی. تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):239-248. Available from: https://sid.ir/paper/72775/fa

    IEEE: کپی

    فیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی، و علی گنجلو، “تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (.White mahlab L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 239–248، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72775/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button