مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

18,452
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,234
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو

صفحات

 صفحه شروع 335 | صفحه پایان 342

چکیده

 صمغ های مترشحه ی گیاهی قدیمی ترین عوامل پایدار کننده و غلیظ کننده در مواد غذایی هستند که در صنعت غذا استفاده گسترده ای دارند. در این میان صمغ های مترشحه از تنه ی درختان کمتر مورد بررسی علمی قرار گرفته است. در این پژوهش ترکیبات شیمیایی صمغ درخت زردآلو اندازه گیری شد و اثر دما های مختلف (25, 30, 40, 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد) بر حلالیت و ظرفیت حفظ آب صمغ درخت زردآلو مورد مطالعه قرار گرفت. اثر غلظت های مختلف (0.5, 1, 1.5 درصد وزنی- حجمی) صمغ درخت زردآلو بر ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون روغن در آب بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش دما سبب افزایش حلالیت صمغ درخت زردآلو می شود در حالی که ظرفیت حفظ آب به دلیل کاهش بخش نامحلول صمغ کاهش یافت. با افزایش غلظت صمغ زردآلو, ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون روغن در آب افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سمائی، سیده پریا، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1396). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 335-342. SID. https://sid.ir/paper/72785/fa

    Vancouver: کپی

    سمائی سیده پریا، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):335-342. Available from: https://sid.ir/paper/72785/fa

    IEEE: کپی

    سیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و سیدمهدی جعفری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 335–342، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72785/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button