APA:
کپیسمائی، سیده پریا، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1396). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 335-342. SID. https://sid.ir/paper/72785/fa
Vancouver:
کپیسمائی سیده پریا، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):335-342. Available from: https://sid.ir/paper/72785/fa
IEEE:
کپیسیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و سیدمهدی جعفری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 335–342، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72785/fa