APA:
کپیگروسی، فرزانه، جوانمردداخلی، مجید، و حسنی، فاطمه. (1390). کاربرد پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L). علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/72198/fa
Vancouver:
کپیگروسی فرزانه، جوانمردداخلی مجید، حسنی فاطمه. کاربرد پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/72198/fa
IEEE:
کپیفرزانه گروسی، مجید جوانمردداخلی، و فاطمه حسنی، “کاربرد پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 39–48، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72198/fa