مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

964
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

625
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 47

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی گهرویی، هادی، غیاثی، فاطمه، اسکندری، محمدهادی، و مجذوبی، مهسا. (1395). بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/148646/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی گهرویی هادی، غیاثی فاطمه، اسکندری محمدهادی، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/148646/fa

    IEEE: کپی

    هادی هاشمی گهرویی، فاطمه غیاثی، محمدهادی اسکندری، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 37–47، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148646/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا