APA:
کپیهاشمی گهرویی، هادی، غیاثی، فاطمه، اسکندری، محمدهادی، و مجذوبی، مهسا. (1395). بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/148646/fa
Vancouver:
کپیهاشمی گهرویی هادی، غیاثی فاطمه، اسکندری محمدهادی، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/148646/fa
IEEE:
کپیهادی هاشمی گهرویی، فاطمه غیاثی، محمدهادی اسکندری، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی های تغذیه ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 37–47، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148646/fa