مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 98

چکیده

 امروزه کنسانتره کشمش در دنیا یک محصول باارزش در تهیه شربت ها, نوشیدنی ها, صنایع قنادی, پخت و به عنوان جایگزینی طبیعی برای شکر مطرح است. یکی از فرآورده های مهم حاصل از کشمش تهیه عصاره غلیظ شده یا کنسانتره کشمش است. از آنجا که کنسانتره کشمش دارای خواص و ویژگیهای زیادی می باشد, و در صنایع مختلف بکار برده می شود به منظور استحصال آن, آزمایشات در سه سطح دمای استخراج (40 ,60 و80 درجه سانتیگراد) وسه سطح نسبت حلال (1:1 ,2:1 و3:1) و در سه سطح دمای تغلیظ (65 ,75 و85 درجه سانتیگراد) انجام شد. در نهایت خواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره بدست آمده (رنگ, ویسکوزیته, درصد قند احیاء, وزن کنسانتره وراندمان تولید) مورد بررسی قرار گرفت و ازمایشات میکروبی (کپک ومخمروشمارش کلی) انجام گردید. داده های  بدست آمده مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفته و میزان همبستگی هر یک از صفات مورد بررسی نیز محاسبه شدند. نتایج حاصله نشان داد که تیمارهایی که در دمای استخراج 80 درجه ودمای تغلیظ 75 درجه و نسبت های حلال 2:1 و 3:1 استخراج شده بودند با توجه به درصد ماده استخراج شده و تغلیظ درشرایط دمایی مناسب که نشان تولید بهتر محصول است توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button