APA:
کپیعابدی، عبدالصمد، محمدی، مهرداد، عزیزی، محمدحسین، سیداحمدیان، فریبا، و هراتیان، پریوش. (1389). تاثیر غنی سازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/72819/fa
Vancouver:
کپیعابدی عبدالصمد، محمدی مهرداد، عزیزی محمدحسین، سیداحمدیان فریبا، هراتیان پریوش. تاثیر غنی سازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/72819/fa
IEEE:
کپیعبدالصمد عابدی، مهرداد محمدی، محمدحسین عزیزی، فریبا سیداحمدیان، و پریوش هراتیان، “تاثیر غنی سازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 41–49، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72819/fa