مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

612
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

693
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش

صفحات

 صفحه شروع 377 | صفحه پایان 387

چکیده

 امروزه پژوهش ها در زمینه تولید محصولاتی با اثرات سلامت بخش, روندی رو به رشد دارد. در محصولات غذایی که به طور گسترده توسط جامعه مصرف می شوند, می توان از مواد مغذی به خوبی استفاده کرد. در این میان بیسکویت ها که به علت طعم خوب, مصرف راحت و قیمت مناسب به صورت گسترده در سرتاسر جهان مصرف می شوند, دارای پتانسیل بسیار مناسبی برای غنی سازی هستند. هدف از غنی سازی بیسکویت رسیدن به محصولی است که به صورت گسترده توسط مصرف کننده و گروه های هدف پذیرفته شود یعنی آن هایی که بیشترین نیاز را به این مواد غذایی دارند. معمولا غنی سازی بیسکویت با ویتامین, فیبر و پروتیین انجام می شود. منابع پروتیینی فراوانی برای این هدف مورد مطالعه قرار گرفته اند که می توان به استفاده از آردهای مختلف, کنسانتره و ایزوله پروتیین های مختلف و پروتیین های هیدرولیز شده اشاره نمود. در این مقاله مروری سعی شده است که به بررسی پژوهش های انجام شده در خصوص بیسکویت های غنی شده با پروتیین پرداخته شود. افزودن پروتیین در بیسکویت های غنی شده (استفاده از آرد ترکیبی (بسیار متداول), کنسانتره و ایزوله پروتیین و پروتیین های هیدرولیز شده), رفتار خمیر و ویژگی های تکنولوژیکی محصول نهایی را تحت تاثیر قرار می دهند و به طور کلی به دلیل رقیق شدن پروتیین های گلوتن و نشاسته, منجر به تضعیف خمیر و تغییر ویسکوزیته آن می شود

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالم، ارمغان، آل حسینی، الهام، و جعفری، سیدمهدی. (1400). غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 377-387. SID. https://sid.ir/paper/366382/fa

    Vancouver: کپی

    سالم ارمغان، آل حسینی الهام، جعفری سیدمهدی. غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):377-387. Available from: https://sid.ir/paper/366382/fa

    IEEE: کپی

    ارمغان سالم، الهام آل حسینی، و سیدمهدی جعفری، “غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 377–387، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366382/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button