APA:
کپیسالم، ارمغان، آل حسینی، الهام، و جعفری، سیدمهدی. (1400). غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 377-387. SID. https://sid.ir/paper/366382/fa
Vancouver:
کپیسالم ارمغان، آل حسینی الهام، جعفری سیدمهدی. غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):377-387. Available from: https://sid.ir/paper/366382/fa
IEEE:
کپیارمغان سالم، الهام آل حسینی، و سیدمهدی جعفری، “غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 377–387، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366382/fa