APA:
کپیقیامی راد، مهدی، اکبری، رضا، و صفری، علی. (1395). بررسی تاثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری های بیماریزای با منشاء مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی، 6(4 (پیاپی 24) )، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/360396/fa
Vancouver:
کپیقیامی راد مهدی، اکبری رضا، صفری علی. بررسی تاثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری های بیماریزای با منشاء مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(4 (پیاپی 24) ):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/360396/fa
IEEE:
کپیمهدی قیامی راد، رضا اکبری، و علی صفری، “بررسی تاثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری های بیماریزای با منشاء مواد غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 53–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360396/fa