APA:
کپیمصباحی، غلامرضا، نیاکوثری، مهرداد، و سوادکوهی، سبحان. (1389). ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 62-73. SID. https://sid.ir/paper/72822/fa
Vancouver:
کپیمصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد، سوادکوهی سبحان. ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):62-73. Available from: https://sid.ir/paper/72822/fa
IEEE:
کپیغلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری، و سبحان سوادکوهی، “ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 62–73، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72822/fa