APA:
کپیخدانظری، آی ناز، و شعبان پور، بهاره. (1389). مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی, باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/72823/fa
Vancouver:
کپیخدانظری آی ناز، شعبان پور بهاره. مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی, باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/72823/fa
IEEE:
کپیآی ناز خدانظری، و بهاره شعبان پور، “مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی, باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 75–85، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72823/fa