APA:
کپیشعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، خدانظری، آی ناز، و پاک روان فر، سمیه. (1388). تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/72647/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، شعبانی علی، خدانظری آی ناز، پاک روان فر سمیه. تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(4):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/72647/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، علی شعبانی، آی ناز خدانظری، و سمیه پاک روان فر، “تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 69–76، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72647/fa