APA:
کپیمردانی قهفرخی، آزاده، و یارمند، محمدسعید. (1395). بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/72830/fa
Vancouver:
کپیمردانی قهفرخی آزاده، یارمند محمدسعید. بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/72830/fa
IEEE:
کپیآزاده مردانی قهفرخی، و محمدسعید یارمند، “بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 11–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72830/fa