مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 30

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر کیفیت ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه می باشد. پوشش خوراکی سدیم آلژینات در چهار غلظت مختلف (0.25, 0.75, 1.25 و 1.75 درصد) تهیه شد. کیلکاهای سر و دم زده شکم خالی به مدت یک ساعت پوشش داده شدند و سپس در ظروف پلی اتیلن با پوشش سلوفان بسته بندی شده و در دمای 18- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. مقدار آهن هم (Heme), pH و آزمایشات ارگانولپتیک (بو, رنگ) طی صفر, 1, 2, 3 و 4 ماه انجام شد (تعداد نمونه ها: 125 بسته 250 گرمی). نتایج میانگین آهن هم تیمارها با افزایش غلظت سدیم آلژینات, افزایش معنی داری نشان داد (P<0.05). میانگین pH نمونه ها فاقد اختلاف معنی دار بود (P>0.05). نتایج ارگانولپتیک نشان داد که میانگین رتبه بو و رنگ نمونه ها دارای اختلاف معنی دار بوده است (P<0.05). استفاده از پوشش خوراکی سدیم آلژینات بدلیل حفظ آهن هم, و بهبود خواص ارگانولپتیک می تواند سبب افزایش کیفیت ماهی کیلکا طی 4 ماه نگهداری در سردخانه شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خانه دان، نسرین، مطلبی، عباسعلی، و خانی پور، علی اصغر. (1390). اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 20(1 (مسلسل 74))، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/4664/fa

    Vancouver: کپی

    خانه دان نسرین، مطلبی عباسعلی، خانی پور علی اصغر. اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1390؛20(1 (مسلسل 74)):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/4664/fa

    IEEE: کپی

    نسرین خانه دان، عباسعلی مطلبی، و علی اصغر خانی پور، “اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 20، no. 1 (مسلسل 74)، pp. 23–30، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4664/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button