APA:
کپیباباخانی لشکان، آریا، رضایی، مسعود، حسینی، هدایت، و بهرامی فر، نادر. (1389). تاثیر روشهای پخت بر ترکیبات بدن و اسیدهای چرب عضله ماهی سفید دریای خز (Rutillus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 9(1)، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/74632/fa
Vancouver:
کپیباباخانی لشکان آریا، رضایی مسعود، حسینی هدایت، بهرامی فر نادر. تاثیر روشهای پخت بر ترکیبات بدن و اسیدهای چرب عضله ماهی سفید دریای خز (Rutillus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1389؛9(1):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/74632/fa
IEEE:
کپیآریا باباخانی لشکان، مسعود رضایی، هدایت حسینی، و نادر بهرامی فر، “تاثیر روشهای پخت بر ترکیبات بدن و اسیدهای چرب عضله ماهی سفید دریای خز (Rutillus frisii kutum)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 37–48، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74632/fa