APA:
کپیصحراییان، محمدرضا، یاوری، وحید، غفله مرمضی، جاسم، کر، نیازمحمد، و رومیانی، احسان. (1388). تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر روی شاخص های رشد و بافت شناسی کبد ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 8(1-2)، 10-21. SID. https://sid.ir/paper/74675/fa
Vancouver:
کپیصحراییان محمدرضا، یاوری وحید، غفله مرمضی جاسم، کر نیازمحمد، رومیانی احسان. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر روی شاخص های رشد و بافت شناسی کبد ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1388؛8(1-2):10-21. Available from: https://sid.ir/paper/74675/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا صحراییان، وحید یاوری، جاسم غفله مرمضی، نیازمحمد کر، و احسان رومیانی، “تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر روی شاخص های رشد و بافت شناسی کبد ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 8، no. 1-2، pp. 10–21، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74675/fa