Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان البرز
سال:1394 | تاریخ پایان: تیر 1394

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

61
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی خواص بیولوژیک جلبک های مایکروسکوپی کلپومنیا سینوسا و اینگاریا استلاتا (Colpomenia Sinousa, Iyengaria Stellata)

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 امروزه استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها باعث به وجود آمدن سویه های مقاوم میکروارگانیسم ها و افزایش روزافزون مقاومت آنتی بیوتیکی در سرتاسر جهان شده است لذا دستیابی به منابع جدید دارویی با اثرات جانبی کمتر از اهمیت فراوانی برخوردار است. لذا این مطالعه باهدف بررسی اثرات بیولوژیکی عصاره های اتیل استاتی, متانولی و آب متانولی جلبک های قهوه ای کلوپومینیا سینوسا (Colpomenia sinousa) و اینگاریا استلاتا (Iyengaria stellate) از سواحل شمالی خلیج فارس انجام شد. در این پژوهش پس از نمونه برداری, اثرات ضد باکتریایی ,ضدقارچی و ضد سرطانی عصاره های آلی کلوپومینیا سینوسا و اینگاریا استلاتا جمع آوری شده از خلیج فارس بر روی یک سویه باکتری گرم مثبت به نام استافیلوکوک اورئوس و دو سویه باکتری های گرم منفی به نام های اشرشیا کولای, سودوموناس آئروژینوزا مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن با آنتی بیوتیک های استاندارد مقایسه گردید. عصاره گیری به روش پرکولاسیون انجام شد. اثرات ضد باکتریایی (MIC) عصاره های نهایی به روش رقت های متوالی در لوله جهت تعیین حداقل غلظت بازدارنده بررسی شد. هر سه عصاره اتیل استاتی, متانولی و متانول آبی دو جلبک قهوه ای کلپومنیا سینوسا و اینگاریا استلاتا از سواحل خلیج فارس اثرات ضد باکتریایی نشان دادند, در این میان عصاره اتیل استاتی جلبک اینگاریا استلاتابا MIC>2/5 mg/ml بیشترین اثر را بر روی هر سه سویه باکتریStaphylococcus aureus (PTCC:1112) , E coli (PTCC:1338),Pseudomonas aeruginosa (PTCC1707) داشت. بررسی آزمون های ضد قارچی نشان داد که دو جلبک مورد بررسی فاقد اثرات ضد قارچی بودند. بررسی خاصیت آنتی کانسری عصاره ها نشان داد که عصاره متانولی جلبک کلپومنیا سینوسا در غلظت 100 میکروگرم در میلی لیتر پس از 48 ساعت می تواند 59 درصد از سلول های سرطانی را در محیط کشت از بین ببرد. عصاره اتیل استاتی جلبک آینگاریااستلاتا در غلظت 200 میکروگرم در میلی لیتر پس از 48 ساعت می تواند 35 درصد از سلول های سرطانی را در محیط کشت از بین ببرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فراهانی، فرزانه، عبدالهی، محمدرضا، گوهری، احمدرضا، پرمه، پریسا، نوایی، مونا، نوری دفرازی، رضا، سهرابی پور، جلوه، و خلیقی سیگارودی، فرحناز. (تیر 1394). بررسی خواص بیولوژیک جلبک های مایکروسکوپی کلپومنیا سینوسا و اینگاریا استلاتا (Colpomenia Sinousa, Iyengaria Stellata). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/786235/fa

    Vancouver: کپی

    فراهانی فرزانه، عبدالهی محمدرضا، گوهری احمدرضا، پرمه پریسا، نوایی مونا، نوری دفرازی رضا، سهرابی پور جلوه، خلیقی سیگارودی فرحناز. [Internet]. بررسی خواص بیولوژیک جلبک های مایکروسکوپی کلپومنیا سینوسا و اینگاریا استلاتا (Colpomenia Sinousa, Iyengaria Stellata). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تیر 1394. Available from: https://sid.ir/paper/786235/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه فراهانی، محمدرضا عبدالهی، احمدرضا گوهری، پریسا پرمه، مونا نوایی، رضا نوری دفرازی، جلوه سهرابی پور، و فرحناز خلیقی سیگارودی، “بررسی خواص بیولوژیک جلبک های مایکروسکوپی کلپومنیا سینوسا و اینگاریا استلاتا (Colpomenia Sinousa, Iyengaria Stellata)،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تیر 1394. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786235/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا