مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سال:1389 | تاریخ پایان: شهریور 1389

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

378
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این طرح پژوهشی امکان استفاده از امواج فراصوت در تهیه امولسیون های غذایی مورد مطالعه قرار گرفت و تاثیر اجزای تشکیل دهنده و بر هم کنش میان آنها بر ویژگی ها و خصوصیات کیفی امولسیون و تغییرات آن در طی نگهداری بررسی گردید. نتایج آزمایشات حاکی از این بود که امواج فراصوت توانایی کافی برای تامین انرژی و تنش بررسی لازم جهت خرد کردن و کاهش اندازه فاز پراکنده را دارند هر چند خواص فیزیکوشیمیایی پیش مخلوط امولسیونی اولیه بویژه گرانروی، کشش سطحی و قدرت یونی آن و نیز شرایط محیطی بر آستانه کاویتاسیون فراصوتی و تشکیل و پایداری قطارات موثرند. همچنین مشخص شد که بر هم کنش میان اجزا از جمله فعل و انفعالات بین امولسیفایر و بیوپلیمرها تابع غلظت آنها و ویژگی های محیط اطراف آنها بوده و نتیجه آن بر خواص کیفی امولسیون به خصوص اندازه قطرات و پایداری آن موثرند. علاوه بر این یافته های این پژوهش نشان داد که گر چه هر یک از اجزا بر پایداری کل امولسیون تاثیر گذارند، اما برآیند بر هم کنش های مختلف میان آنها از جمله بر هم کنش های الکترواستاتیکی، واندروالسی، هیدروفوبی و هیدراسیونی است که پایداری نهایی امولسیون را تعیین می کند.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کدخدایی، رسول، و صادقیان، علیرضا. (شهریور 1389). تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786950/fa

    Vancouver: کپی

    کدخدایی رسول، صادقیان علیرضا. [Internet]. تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ شهریور 1389. Available from: https://sid.ir/paper/786950/fa

    IEEE: کپی

    رسول کدخدایی، و علیرضا صادقیان، “تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شهریور 1389. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786950/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button