APA:
کپیکدخدایی، رسول، و صادقیان، علیرضا. (آبان 1392). بررسی تاثیر کونژوگاسیون پروتئین آب پنیر- نشاسته اصلاح شده بر خواص عملکردی امولسیون روغن در آب. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. https://sid.ir/paper/786978/fa
Vancouver:
کپیکدخدایی رسول، صادقیان علیرضا. [Internet]. بررسی تاثیر کونژوگاسیون پروتئین آب پنیر- نشاسته اصلاح شده بر خواص عملکردی امولسیون روغن در آب. تهران، ایران: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ آبان 1392. Available from: https://sid.ir/paper/786978/fa
IEEE:
کپیرسول کدخدایی، و علیرضا صادقیان، “بررسی تاثیر کونژوگاسیون پروتئین آب پنیر- نشاسته اصلاح شده بر خواص عملکردی امولسیون روغن در آب،” ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آبان 1392. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786978/fa