Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
سال:1398 | تاریخ پایان: تیر 1398

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

135
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده های حجیم حاوی دانه های روغنی و مغزها

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیرقی طوسی، شهرام، گلی موحد، غلام علی، هاشمی، مجید، صالحی پور، فریده، و محبی، محبت. (تیر 1398). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده های حجیم حاوی دانه های روغنی و مغزها. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/786981/fa

    Vancouver: کپی

    بیرقی طوسی شهرام، گلی موحد غلام علی، هاشمی مجید، صالحی پور فریده، محبی محبت. [Internet]. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده های حجیم حاوی دانه های روغنی و مغزها. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تیر 1398. Available from: https://sid.ir/paper/786981/fa

    IEEE: کپی

    شهرام بیرقی طوسی، غلام علی گلی موحد، مجید هاشمی، فریده صالحی پور، و محبت محبی، “تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده های حجیم حاوی دانه های روغنی و مغزها،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تیر 1398. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/786981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا