مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان آذربایجان غربی
سال:1385 | تاریخ پایان: دی 1385

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

362
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تعیین ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی هسته هفت رقم انگور

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

رامین-ملکی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 منطقه ارومیه از قطب های باغبانی کشور است و انگور با گونه های متنوع خود یکی از محصولات باغی اصلی این منطقه است. توسعه صنایع غذایی تبدیلی در کنار باغات حاصل خیز منطقه می تواند منجر به ارزش افزوده قابل توجهی برای محصولات فوق گردد، لذا تعیین ارزش غذایی گونه های مختلف انگور برای شناسایی گونه های مغذی تر جهت تولید، حائز اهمیت فراوان است. در ضمن کشور هایی همچون ایتالیا، امروزه با استخراج روغن هسته انگور و صادرات آن در جهت درآمدزایی هر چه بیشتر گام های موثری برداشته اند. لذا با عنایت به موارد مذکور در کار پژوهشی حاضر ترکیب شیمیایی هسته هفت رقم انگور شامل لعل بیدانه، قزل اوزوم، ریش بابا، تبرزرد، گزن دایی، سیاه سردشت و حسینی از لحاظ محتوای چربی، پروفیل اسیدهای چرب، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، مس، آهن، روی، کرم، کادمیم، سرب بررسی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکی، رامین. (دی 1385). تعیین ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی هسته هفت رقم انگور. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787125/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی رامین. [Internet]. تعیین ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی هسته هفت رقم انگور. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ دی 1385. Available from: https://sid.ir/paper/787125/fa

    IEEE: کپی

    رامین ملکی، “تعیین ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی هسته هفت رقم انگور،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، دی 1385. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787125/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button