مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد صنعتی اصفهان
سال:1371 | تاریخ پایان: پاییز 1371

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

تهیه و تخلیص اسید اگزالیک از ملاس

نویسندگان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این طرح سنتز اسید اگزالیک از اکسیداسیون کاتالیزوری ملاس مورد بررسی قرار میگیرد. با توجه به اینکه در این روش ماده اولیه ملاس میباشد، لذا بطور مختصر معرفی ماده اولیه و محصول لازم بنظر میرسد.ملاس مایع نهایی است که از محصولات کارخانه های قند و نیشکر است. نوع ملاس که از کارخانه های مختلف بدست می آید کمی متفاوت میباشد که علت آن در نوع چغندر و یا نیشکر و اثرات محلی مانند زمین و طرز کشت و اثرات ناشی از آب و هوا و روشی که در کارخانه بکار میبرند میباشد. ملاس از مواد مختلف آلی و معدنی که شامل قندها با آب و مواد معدنی و مقدار کمی ویتامین میباشد تشکیل شده است.تاریخچه: ملاس یک محصول جانبی کارخانجات تهیه قند و شکر از چغندرقند و نیشکر است. در ایران در سال 1274 که بهره برداری از اولین کارخانه قندچغندر آغاز شد، اهمیت آن کاملا مشخص نبوده و در ریخته میشده است. مدتهای مدید این محصول پرارزش به خارج صادر و محصولاتی را که از آن تهیه میشده است دوباره به قیمت گزاف خریداری میکرده اند اکنون هم مقداری از آن در صنایع خوراک دام، صنایع تخمیری تهیه الکل و خمیر مایه و غیره استفاده میشود. ملاس از ریشه لاتین مل (Mel) به معنی عسل گرفته شده و کم کم تکامل یافته و صورت ملاز در اسپانیا (یعنی ماده شبیه عسل خام) و در فرانسه به ملاس [Mellasse] در آمده و عاقبت در انگلیس به نام کنونی ملاس (Mollasses) نام گذاری شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    . (پاییز 1371). تهیه و تخلیص اسید اگزالیک از ملاس. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787252/fa

    Vancouver: کپی

    . [Internet]. تهیه و تخلیص اسید اگزالیک از ملاس. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ پاییز 1371. Available from: https://sid.ir/paper/787252/fa

    IEEE: کپی

    ، “تهیه و تخلیص اسید اگزالیک از ملاس،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، پاییز 1371. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787252/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button