مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد شهید بهشتی
سال:1385 | تاریخ پایان: مهر 1385

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

788
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استخراج کپسی سین از فلفل قرمز با استفاده از امواج اولتراسونیک و مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 کپسی سین فراوانترین کپسی سینوئید موجود در فلفل است که سبب تندی آن میگردد.ما برای استخراج کپسی سین از فلفل قرمز، امواج مایکروویو و امواج اولتراسونیک را مورد بررسی قرار داده و با روشی سنتی سوکسله مقایسه نمودیم.مهمترین فاکتورهای موثر در استخراج با مایکروویو نوع حلال، توان، دما و زمان می باشد که شرایط استخراج نسبت به آنها بهینه گردید و همچنین در روش استخراج با امواج اولتراسونیک نسبت به مهمترین عوامل روش، نظیر نوع و مقدار حلال و زمان شرایط اپتیمم بدست آمد.با توجه به آنالیز کمی عصاره ها که با روش روزنانس مغناطیسی هسته پروتون صورت گرفت ماکزیمم درصد ماده موثره با روش استخراج با مایکروویو بدست آمد و علاوه بر آن از نظر اقتصادی و زیست محیطی نیز روش قابل اطمینانی می باشد بنابراین تکنیک استخراج با مایکروویو مناسب ترین روش برای استخراج کپسی سین از فلفل قرمز می باشد.در ضمن جهت آنالیز کیفی از روشهای کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)، طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریه (FT-IR)  و اسپکتروسکوپی رزونانس مغناطیسی هسته پروتون (H-NMR) استفاده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نظری، فاطمه، طالبی، محمد، نژادابراهیمی، صمد، احمدی بادی، محمد، و شعبانی، شبنم. (مهر 1385). استخراج کپسی سین از فلفل قرمز با استفاده از امواج اولتراسونیک و مایکروویو. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787403/fa

    Vancouver: کپی

    نظری فاطمه، طالبی محمد، نژادابراهیمی صمد، احمدی بادی محمد، شعبانی شبنم. [Internet]. استخراج کپسی سین از فلفل قرمز با استفاده از امواج اولتراسونیک و مایکروویو. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ مهر 1385. Available from: https://sid.ir/paper/787403/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه نظری، محمد طالبی، صمد نژادابراهیمی، محمد احمدی بادی، و شبنم شعبانی، “استخراج کپسی سین از فلفل قرمز با استفاده از امواج اولتراسونیک و مایکروویو،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، مهر 1385. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787403/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button