مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان مازندران (گزارش طرح های دفتر مرکزی)
سال:1397 | تاریخ پایان: مرداد 1397

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,175
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 هدف: این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و پری بیوتیک بر عملکرد رشد, فلور میکروبی روده و برخی از متابولیت های خون ماهی قزل آلا رنگین کمان انجام شد. روش: این آزمایش با استفاده از 400 قطعه ماهی قزل آلا رنگین کمان (وزن اولیه 10 گرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار و 20 قطعه ماهی در هر تکرار انجام شد. جیره های آزمایش شامل جیره غذایی کنترل (بدون افزودنی), 3 سطح جلبک (1000, 1500 و 2000 گرم در تن) و یک سطح پری بیوتیک (1000 گرم در تن) به عنوان کنترل مثبت بود. ماهی ها به مدت 56 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج: نتایج این پروژه نشان داد که استفاده از جلبک (2000 گرم در تن) و پری بیوتیک, موجب افزایش وزن نهایی و همچنین کاهش ضریب تبدیل غذایی ماهی در مقایسه با گروه کنترل شد (P<0. 05). اضافه کردن پری بیوتیک و جلبک در سطح2000 گرم در تن باعث کاهش تعداد کلنی های کلیفرم های روده و از سوی دیگر افزایش تعداد کلنی های باسیلوس سوبتیلیسدر روده گردید (P<0. 05). فعالیت آنزیم پروتئاز در ماهی تغذیه شده با 2000 گرم جلبک در تن بالاتر بود. بنابراین به نظر می رسد که جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس اثر مثبتی بر عملکرد رشد و سلامت روده در ماهی قزل آلا رنگین کمان دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری، محمدصابر، قلی زاده، فاطمه، حاجاتی، حسنا، و علوی، سیدمحمد. (مرداد 1397). بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/787533/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری محمدصابر، قلی زاده فاطمه، حاجاتی حسنا، علوی سیدمحمد. [Internet]. بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ مرداد 1397. Available from: https://sid.ir/paper/787533/fa

    IEEE: کپی

    محمدصابر انصاری، فاطمه قلی زاده، حسنا حاجاتی، و سیدمحمد علوی، “بررسی اثر سطوح مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، مرداد 1397. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/787533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button