مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1371 | تاریخ پایان: 1371

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

جداسازی سوش بومی مولد آلفا- آمیلاز

نویسندگان

محمود-رضازاده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 ماهیت آمیلاز:آمیلازها آنزیمهای برون سلولی هستند که مولکولهای نشاسته را تجزیه کرده و تولید دکسترین می کند و پلی مرهای کوچک متشکل از واحدهای گلوکز را بوجود می آورند. مکانیسم عمل آمیلازهای مختلف را می توان در شکل 1-1 مشاهده نمود.امروزه آمیلازها به دو گروه آندوآمیلازها و اگزوآمیلازها تقسیم می شوند. آندوآمیلازها بطور تصادفی روی پیوندهای آلفا (1→4) عمل می کنند، اتصالهای آلفا (1→6) که در محل انشعاب آمیلوپکتین و گلیکوژن قرار دارند تحت تاثیر این نوع آنزیم ها قرار نمی گیرند. با فعالیت این نوع آنزیمها ویسکوزیته نشاسته سریعا کم شده و دکسترین های با طول زنجیر متفاوت بوجود می آیند. آلفا آمیلازها یک نوع آندوآمیلاز می باشند. ابتدا بدلیل آلفا اپتیکی بودن نوع قندهای آزاد شده از عمل هیدرولیز، نام آلفا آمیلاز به این نوع آنزیم اختصاص داده شده است. اگزوآمیلازها فقط از جانب اتصالهای انتهایی غیراحیا کننده، پلی ساکاریدها را مورد حمله قرار می دهند. یک نوع از این آنزیم ها، تمام اتصالات را شکافته و تنها آلفا گلوکز را بوجود می آورد. انواع دیگر از این نوع آنزیم ها یک در میان پیوندها را شکسته و تولید مالتوز می نماید. آنزیمهای اولی را گلوکز آمیلازها یا گاهی آمیلازها می گویند و آنزیمهای بعدی بتاآمیلاز نامیده می شوند. هر دوی این آنزیمها قادر به شکستن پیوندهای شاخه دار (آلفا (1-6 نمی باشند بنابراین دکسترینهای با وزن مولکولی بالا تولید می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضازاده، محمود. (1371). جداسازی سوش بومی مولد آلفا- آمیلاز. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788944/fa

    Vancouver: کپی

    رضازاده محمود. [Internet]. جداسازی سوش بومی مولد آلفا- آمیلاز. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ 1371. Available from: https://sid.ir/paper/788944/fa

    IEEE: کپی

    محمود رضازاده، “جداسازی سوش بومی مولد آلفا- آمیلاز،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، 1371. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788944/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button