مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده گیاهان دارویی
سال:1386 | تاریخ پایان: اردیبهشت 1386

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

291
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار سولفوره موجود در اکوتیپ های سیر ایرانی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

کامبیز-بقالیان

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 اهداف طرح عبارت اند از: -1 تعیین ارتباط بین ویژگی های کمی و کیفی اسانس بین کلون هایی که منشاء اکولوژیکی متفاوت دارند. -2 شناخت و ارزیابی پتانسیل فیتوشیمیایی کلون های محلی سیر ایرانی مراحل طی شده و روش های اجرایی شامل: -جمع آوری: شناسایی مناطق کشت سیر در کشور و تهیه نمونه از مناطق مذکور در حد فاصل بهار تا اواسط تابستان. - استخراج اسانس: از هر یک از سیرهای محلی مقدار صد گرم سیر پوست کنده تهیه کرده و با روش تقطیر با آب در دستگاه کلونجر به مدت 2 ساعت اسانس تهیه گردید. اسانس با اتر استخراج شد و با استفاده از سولفات سدیم آبگیری و سپس تغلیظ گردید. - تزریق به دستگاه MS-GC: نمونه های تهیه شده به دستگاه MS-GC تزریق شدند. تجزیه و تحلیل آماری: هر یک از اجزای اسانس بر اساس وجود یا عدم وجود (0 یا 1) در نظر گرفته شدند سپس بر اساس این داده ها، تجزیه کلاستر با استفاده از نرم افزار NTSYS انجام شد. همچنین داده های کمی نیز تجزیه کلاستر شدند و مقایسه بین دو کلاستر با همین نرم افزار انجام شد سپس با استفاده از نرم افزار SAS CONTRAST تفاوت بین گروه های کلاستری مشخص گردید و در نهایت همبستگی بین داده های مورفولوژیکی و شیمیایی صورت گرفت. ارزیابی اکوتیپ های مختلف سیر از نظر ترکیبات فرار سولفوره نتیجه طرح است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بقالیان، کامبیز. (اردیبهشت 1386). مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار سولفوره موجود در اکوتیپ های سیر ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/788973/fa

    Vancouver: کپی

    بقالیان کامبیز. [Internet]. مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار سولفوره موجود در اکوتیپ های سیر ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ اردیبهشت 1386. Available from: https://sid.ir/paper/788973/fa

    IEEE: کپی

    کامبیز بقالیان، “مقایسه کمی و کیفی ترکیبات فرار سولفوره موجود در اکوتیپ های سیر ایرانی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، اردیبهشت 1386. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/788973/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button