مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد تهران
سال:1388 | تاریخ پایان: اسفند 1388

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

486
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی روشهای سنتز دو نمونه پرمصرف از امولسیفایرهای غذایی (فاز مطالعاتی)

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

معصومه-حسن زاده

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 تعیین روش های سنتز و آنالیز SSL و DATEM و کاربردهای آنها در صنایع غذایی هدف این تحقیق می باشد مراحل و روش های اجرایی عبارتند از: ـ جمع آوری اطلاعات از منابع علمی (اینترنت، کتابخانه ها، مقالات و ...) ـ ارزیابی داروهای به دست آمده درخصوص نشر و آنالیز این مواد ـ انتخاب روش سنتز و آنالیز جهت فاز آزمایشگاهی ـ جمع بندی و تدوین دو گزارش جامع مستقلSSL) و (DATEM در این طرح ابتدا نقش و کاربرد سورفکتانت ها در صنایع غذایی به عنوان عوامل ضد بیاتی، افزایش دهنده حجم خمیر، فرم دهندگی، ایجاد استحکام، پایدارکنندگی، ایجاد و حفظ حالت کف و ... بررسی شدند. پس از آن مطالعه جامعی در مورد ساختار شیمیایی، خواص فیزیکی ـ شیمیایی، جدول اطلاعات ایمنی و ... صورت گرفت. مهمترین بخش این طرح بررسی روش های سنتز و آنالیز دو نمونه مهم از امولسیفایرهای غذایی یعنی SSL و DATEM و همچنین عوامل موثر بر واکنش ها (دما، زمان، نسبت مولی، فشار و ...) روش های مختلف کنترل کیفی و آنالیز مواد اولیه و محصولات می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن زاده، معصومه. (اسفند 1388). بررسی روشهای سنتز دو نمونه پرمصرف از امولسیفایرهای غذایی (فاز مطالعاتی). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/789516/fa

    Vancouver: کپی

    حسن زاده معصومه. [Internet]. بررسی روشهای سنتز دو نمونه پرمصرف از امولسیفایرهای غذایی (فاز مطالعاتی). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ اسفند 1388. Available from: https://sid.ir/paper/789516/fa

    IEEE: کپی

    معصومه حسن زاده، “بررسی روشهای سنتز دو نمونه پرمصرف از امولسیفایرهای غذایی (فاز مطالعاتی)،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، اسفند 1388. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/789516/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button