APA:
کپیبیرقی طوسی، شهرام، محبی، محبت، و وریدی، مهدی. (تیر 1397). بررسی اثر متغیرهای فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فوم های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد و کنترل کیفیت محصول با استفاده از منطق فازی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/789678/fa
Vancouver:
کپیبیرقی طوسی شهرام، محبی محبت، وریدی مهدی. [Internet]. بررسی اثر متغیرهای فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فوم های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد و کنترل کیفیت محصول با استفاده از منطق فازی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تیر 1397. Available from: https://sid.ir/paper/789678/fa
IEEE:
کپیشهرام بیرقی طوسی، محبت محبی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر متغیرهای فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فوم های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد و کنترل کیفیت محصول با استفاده از منطق فازی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تیر 1397. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/789678/fa