APA:
کپیمهربان سنگ آتش، معصومه، شهیدی، فخری، محبی، محبت، وحیدیان کامیاد، علی، و قدس روحانی، محسن. (بهمن 1391). کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش-های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/789679/fa
Vancouver:
کپیمهربان سنگ آتش معصومه، شهیدی فخری، محبی محبت، وحیدیان کامیاد علی، قدس روحانی محسن. [Internet]. کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش-های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1391. Available from: https://sid.ir/paper/789679/fa
IEEE:
کپیمعصومه مهربان سنگ آتش، فخری شهیدی، محبت محبی، علی وحیدیان کامیاد، و محسن قدس روحانی، “کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش-های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی)،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1391. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/789679/fa