مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان گیلان
سال:1374 | تاریخ پایان: تابستان 1374

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,078
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

استفاده از آزولا در تغذیه جوجه های گوشتی

نویسندگان

--میرحسینی | --حق شناس

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 استفاده از گیاهان آبزی برای خوراک انسان کمتر مورد توجه قرار گرفته است. محققین انگلیسی زمان جنگ دوم جهانی روی عصاره پروتئین برگ گیاه، (Leaf protion) مطالعاتی را شروع کردند ولی این امر بطور جدی دنبال نشد در عوض بسیاری از محققین وقت خود را صرف پژوهش در مورد استفاده از این گیاهان بعنوان غذای نشخوارکنندگان، کود (کود سبز، ماده معدنی، کمپوست، بیوگاز) و غذای آبزیان گیاهخوار مثل ماهی کردند. اگر چه این موارد استفاده جزء مراحل تولید غذا محسوب می گردد ولی بطور مستقیم برای انسان استفاده نمی شود.گیاهان آبزی جزء محصولاتی هستند که ارزش غذایی بالقوه زیادی دارند، این گیاهان بسیار پرمحصول هستند و به شخم، کود، بذر و دروکردن احتیاجی ندارند، بیش از 40 گونه از گیاهان آبزی خوراکی هستند ولی تعداد کمی از آنها بعنوان یک کمبود غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. گزارش شده است که بسیاری از این گونه ها براساس ماده خشک بیش از ده درصد پروتئین دارند که به این شکل با علوفه های خشک معمولی قابل مقایسه می باشند.آزولایک سرخس کوچک آبزی است که در سطح جهان پراکندگی وسیع دارد. مشخص شده است که این سرخس مقادیر قابل توجهی مواد غذایی ماکرو و میکرو و همچنین ارزش پروتئین خام بالا بمیزان 23-37 درصد دارد. گرچه موارد استفاده اصلی آزولا بعنوان کود سبز است، ولی اخیرا بر روی استفاده از آزولا بمنظور تغذیه انسان و دام تحقیقاتی صورت پذیرفته است.اخیرا یکی از گونه های علوفه آبی که بعلت ارزش بالقوه اش بعنوان کود سبز و همچنین خوراک انسان و برخی دامها در فیلیپین مورد توجه قرار گرفته است، آزولا می باشد.استفاده از آزولا بصورت علوفه تازه، خشک یا تخمیر شده برای خوک، طیور و ماهی در سراسر آسیا و مناطقی از آفریقا مرسوم بوده است، قطعات کوچک آزولا برای علوفه، در کانالها و مردابها در سراسر جنوب غربی چین رشد می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرحسینی، -، و حق شناس، -. (تابستان 1374). استفاده از آزولا در تغذیه جوجه های گوشتی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/790852/fa

    Vancouver: کپی

    میرحسینی -، حق شناس -. [Internet]. استفاده از آزولا در تغذیه جوجه های گوشتی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تابستان 1374. Available from: https://sid.ir/paper/790852/fa

    IEEE: کپی

    - میرحسینی، و - حق شناس، “استفاده از آزولا در تغذیه جوجه های گوشتی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تابستان 1374. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/790852/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button