APA:
کپیعاصمی، هدی، باقری زنوز، ابراهیم، و شجاعی، محمود. (1384). تاثیر پنج عامل بیوشیمیایی در ایجاد حساسیت ارقام مختلف برنج و شلتوک نسبت به شپشه برنج (.Sitophilus oryzae L) در استان مازندران. علوم کشاورزی، 11(1)، 3-12. SID. https://sid.ir/paper/7961/fa
Vancouver:
کپیعاصمی هدی، باقری زنوز ابراهیم، شجاعی محمود. تاثیر پنج عامل بیوشیمیایی در ایجاد حساسیت ارقام مختلف برنج و شلتوک نسبت به شپشه برنج (.Sitophilus oryzae L) در استان مازندران. علوم کشاورزی[Internet]. 1384؛11(1):3-12. Available from: https://sid.ir/paper/7961/fa
IEEE:
کپیهدی عاصمی، ابراهیم باقری زنوز، و محمود شجاعی، “تاثیر پنج عامل بیوشیمیایی در ایجاد حساسیت ارقام مختلف برنج و شلتوک نسبت به شپشه برنج (.Sitophilus oryzae L) در استان مازندران،” علوم کشاورزی، vol. 11، no. 1، pp. 3–12، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7961/fa