APA:
کپیرضوی، سیدمحمدعلی. (تابستان 1376). استفاده بهینه از آب پنیر در فرمولاسیون بستنی های ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803152/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیدمحمدعلی. [Internet]. استفاده بهینه از آب پنیر در فرمولاسیون بستنی های ایرانی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تابستان 1376. Available from: https://sid.ir/paper/803152/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی رضوی، “استفاده بهینه از آب پنیر در فرمولاسیون بستنی های ایرانی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تابستان 1376. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803152/fa