Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1375 | تاریخ پایان: تابستان 1375

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

705
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

طراحی واحد نیمه صنعتی شیر سویا و امکان سنجی ساخت ماشین آلات آن

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

سیدمحمدعلی-رضوی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 مطالعات دانش فنی (تکنولوژی تولید)تولید شیر سویا در مقیاس کوچک (خانگی) حداقل شامل 5 مرحله؛ تمیز کردن، خیساندن، خردکردن، صاف کردن و پختن می باشد اما در تکنولوژی های پیشرفته امروزی با توجه به روش تولید شیر سویا مراحل تولید نیز متفاوت خواهد بود اما بطور کلی در تولید شیر سویای صنعتی مراحل اساسی زیر دیده می شود.-1 واریته سویا: ارقام زیادی از دانه سویا در نواحی مختلف دنیا کشت می شود که کیفیت آنها بر اساس تنوع آب و هوا، خاک و شرایط کشت با هم فرق می کند و با توجه به این مطلب که مقدار پروتئین سویا تاثیر مستقیم بر روی مقدار پروتئین شیر سویا خواهد داشت از این رو ضروری است برای تولید شیر سویا در مقیاس صنعتی ابتدا تحقیق جامعی بر روی انواع ارقام سویای قابل دسترس به منظور انتخاب ارقامی که شیر سویا با بهترین طعم، رنگ و بیشترین بازیابی مواد جامد، پروتئین و روغن را ایجاد می کنند بعمل آید. مطالعات انجام شده بر روی ارقام سویا در کانادا، فیلیپین و آمریکا نشان داده که بازیافت پروتئین شیر سویا بطور وسیعی از یک واریته به واریته دیگر فوق می کند و گزارش شده که پروتئین بازیافت شده در محدوده بین 63.9 تا 93.1 درصد با میانگین 78.5 درصد (مقدار پروتئین شیر سویا در محدوده بین 2.29 تا 3.55 درصد با میانگین 2.72 درصد) و میانگین مواد جامد بازیابی شده در حدود 60 درصد است. علاوه بر نوع واریته، واریته های مورد استفاده باید تازه باشند و نباید از سویاهایی که بیشتر از یکسال نگهداری شده اند استفاده نمود. زیرا شیر حاصله یک حالت نشاسته ای غلیظ دارد که کیسه های صافی را مسدود و طعم نامطلوبی ایجاد می کند. اخیرا اکثر سازندگان شیر سویا از واریته زرد 2- برای تولید شیر سویا استفاده می کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی. (تابستان 1375). طراحی واحد نیمه صنعتی شیر سویا و امکان سنجی ساخت ماشین آلات آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803242/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی. [Internet]. طراحی واحد نیمه صنعتی شیر سویا و امکان سنجی ساخت ماشین آلات آن. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ تابستان 1375. Available from: https://sid.ir/paper/803242/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، “طراحی واحد نیمه صنعتی شیر سویا و امکان سنجی ساخت ماشین آلات آن،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، تابستان 1375. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803242/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

    فایل موجود نیست

    بازگشت به بالا