مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان خراسان رضوی
سال:1375 | تاریخ پایان: دی 1375

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی فرآورده های سیب زمینی

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

سیدمحمدعلی-رضوی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 هدف از این طرح بررسی جایگاه صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اردبیل بوده است. از آنجا که این استان مقام اول را در تولید سیب زمینی داراست لذا مشخص کردن سیاست گذاری آینده صنایع تبدیلی سیب زمینی در این استان بسیار حائز اهمیت است. بر همین اساس طرح در سه بخش به اجرا درآمد. ابتدا مطالعه جامعی درباره تکنولوژی تولید فرآورده های سیب زمینی از قبیل «چیپس، فرنچ، فرایز، نشاسته، آرد، گرانول و …» صورت گرفت، سپس شرایط آب و هوایی، مناطق کشت، واریته های متداول، میزان تولید، شرایط نگهداری، توزیع و صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اردیبل مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفت. در فاز نهایی با توجه به شرایط فوق یعنی تکنولوژی های تولید و شرایط فعلی استان پروسه مناسب برای تولید «چیپس، فرنچ فرایز، نشاسته، آرد و گرانول» از دیدگاه اقتصادی ارزیابی شد. به علاوه با توجه به شرایط منطقه انبارهای فنی مورد نیاز برای نگهداری سیب زمینی نیز طراحی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی. (دی 1375). بررسی فرآورده های سیب زمینی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803256/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی. [Internet]. بررسی فرآورده های سیب زمینی. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ دی 1375. Available from: https://sid.ir/paper/803256/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی فرآورده های سیب زمینی،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، دی 1375. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803256/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button