APA:
کپی. (1388-08-08). مقایسه اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر ویژگیهای میکروبی, مکانیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (در دست اجرا). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803278/fa
Vancouver:
کپی. [Internet]. مقایسه اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر ویژگیهای میکروبی, مکانیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (در دست اجرا). تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ 1388-08-08. Available from: https://sid.ir/paper/803278/fa
IEEE:
کپی، “مقایسه اثر افزودن سه نوع نگهدارنده بر ویژگیهای میکروبی, مکانیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (در دست اجرا)،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، 1388-08-08. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803278/fa