مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان کرمانشاه
سال:1383 | تاریخ پایان: بهمن 1383

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

453
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاه Ferulago angulata

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

معصومه-خان احمدی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 با توجه به آثار نامطلوب آنتی اکسید ان های سنتزی بر روی بدن انسان و با علم به خطر تجمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها و روغن های خوراکی استفاده از آنتی اکسیدان طبیعی یک راه حل منطقی است. در این مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Ferulago angulata که اندمیک ایران و خاص منطقه غرب کشور است، بررسی شده است. پس از شناسایی اجزای موجود در گل های این گیاه، غلظت های مختلفی از عصاره و اسانس به روغن جامد نباتی تصفیه شده و بدون آنتی اکسیدان اضافه شده و با تعیین اندیس پراکسید و تیوباربیتوریک این نمونه ها و مقایسه با نمونه شاهد (با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ و بدون آنتی اکسیدان) مشخص شد که غلظت %2 از عصاره گیاهی حداقل غلظت موثر جهت نگهداری روغن جامد است و عصاره با غلظت 0.5 درصد موثر از TBHQ عمل می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خان احمدی، معصومه. (بهمن 1383). بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاه Ferulago angulata. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803516/fa

    Vancouver: کپی

    خان احمدی معصومه. [Internet]. بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاه Ferulago angulata. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1383. Available from: https://sid.ir/paper/803516/fa

    IEEE: کپی

    معصومه خان احمدی، “بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاه Ferulago angulata،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1383. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803516/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button