مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: واحد استان کرمانشاه
سال:1392 | تاریخ پایان: بهمن 1392

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

285
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

فرمولاسیون نانوکپسول ضدآفت اسانس گیاه Artemisa haussknenchti در مقیاس پایلوت

نهاد حامی(کارفرما)

 جهاد دانشگاهی

نویسندگان

معصومه-خان احمدی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 هدف: با توجه به اثرات زیست محیطی و تاثیرات ضد آفت سنتزی بر سلامت انسان و همچنین چرخه طولانی تخریب آنها در طبیعت, توجه به سموم ضد آفت طبیعی بویژه از منابع گیاهی مورد توجه قرار گرفته است. لذا هدف از انجام این طرح تولید سموم ضد آفت طبیعی از گیاه درمنه می باشد. روش: در این مطالعه پس از استخراج اسانس گیاه درمنه, با فرمولاسیون معین و با دور همزدن 1100rpm, دمای 45 درجه سانتیگراد نانوکپسول با اندازه ذرات کروی و کوچک تشکیل شد. سپس اثرات دور کنندگی و دوام اسانس گیاه Artemisa haussknenchti روی حشرات دو گونه آفت انباری شامل Sitophilus oryzae و Tribolium castaneum در شرایط دمایی 1±27 سانتی گراد و رطوبت نسبی 5±65 درصد و در تاریکی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: نتایج نشان داد دوام سمیت اسانس روی شپشه برنچ بیشتر از شپشه آرد بوده است. همچنین بررسی طیف های SEM نمونه نانوکپسول تهیه شده نشان داد که با دور همزن 11000, کمک امولسیفایر PVP و دمای 45 درجه سانتیگراد اندازه ذرات کوچک و کروی و پایدار خوب حاصل شده است. شپشه آرد و برنج نسبت به غلظت های مختلف اسانس و کپسول و مدت زمانی که در معرض اسانس قرار گرفته اند عکس العمل های متفاوتی از خود بروز می دهند. همچنین خاصیت سمیت تنفسی اسانس توسط کپسوله کردن محافظت شده و کمتر می شود. همچنین سمیت تماسی در اسانس وجود نداشته اما در نانوکپسول فرموله شده ایجاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خان احمدی، معصومه. (بهمن 1392). فرمولاسیون نانوکپسول ضدآفت اسانس گیاه Artemisa haussknenchti در مقیاس پایلوت. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803622/fa

    Vancouver: کپی

    خان احمدی معصومه. [Internet]. فرمولاسیون نانوکپسول ضدآفت اسانس گیاه Artemisa haussknenchti در مقیاس پایلوت. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ بهمن 1392. Available from: https://sid.ir/paper/803622/fa

    IEEE: کپی

    معصومه خان احمدی، “فرمولاسیون نانوکپسول ضدآفت اسانس گیاه Artemisa haussknenchti در مقیاس پایلوت،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، بهمن 1392. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803622/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button