مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر غذاهای مهندسی شده ژنتیکی (تراریخته) بر احتمال بروز آلرژی غذایی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 مقدمه: با افزایش روزافزون جمعیت و محدویت سطح زیر کشت استفاده از بیوتکنولوژی برای ارتقا کیفیت و کمیت مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته و غذاهای تراریخته (GM) با استفاده از جابجایی قطعات بزرگ DNA در گیاهان, با ویژگی های مطلوب تهیه می شوند. واکنشهای آلرژیک غذایی به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی مطرح اند و پیشگیری ار آن از چالشهای مهم در صنایع غذایی می باشد. آلرژی غذایی در حدود 2-8% جمعیت دیده شده و در ایجاد آن فاکتورهای ژنتیکی و عوامل محیطی موثرند.روش انجام کار: ریسک اولیه آلرژی در مصرف کنندگان موادغذایی GM در یکی از سه حالت زیر قرار می گیرد. بیشترین ریسک زمانی است که یک آلرژن شناخته شده یا آلرژنی با واکنش متقاطع به فرآورده جدید منتقل می شود. حالت دوم ایجاد ازدیاد حساسیت آندوژن نسبت به فرآورده تغییر یافته ژنتیکی است و حالت سوم امکان بین پروتئین جدید آلرژی را در محصولات GM است.به منظور مقابله با این عوارض ژنهای انتقال یافته به محصول GM شده تحت یک سری آزمایشات قرار می گیرند, در صورتیکه ژن جدید منشا آلرژن داشته باشد با روشهای ایمونولوژیک سطح IgE سرمی بر روی افراد آلرژیک بررسی و آلرژی زایی آنها تعیین میگردد. زمانیکه ژن جدید منشا غیر آلرژن داشته باشد, عدم وجود شباهت معنی دار در توالی اسیدهای آمینه با آلرژنهای شناخته شده و مقاومت به تجزیه توسط پروتئاز دستگاه گوارش مورد بررسی قرار می گیرد.قابلیت های فراوان کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی, امروزه دانشمندان را بر آن داشته تا با استفاده از روشهایی مانند: خاموش سازی ژن به دنبال رونویسی, تغییر ساختار دوم یا سو آلرژن و تکنیکهای antisence در صدد تولید فرآورده های غذایی هایپوآلرژن برآیند.نتیجه گیری و بحث: آلرژی غذایی در خوش بینانه ترین صورت یک مشکل محدود کننده زندگی و در بدترین شکل حتی کشنده است. با توجه به استفاده چشمگیر صدها میلیون نفر از محصولات GM در سالهای اخیر استانداردهایی برای آلرژی زایی آنها تدوین شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، عبدالحسین، و حسن زاده قوی فکر، نازیلا. (1386). تاثیر غذاهای مهندسی شده ژنتیکی (تراریخته) بر احتمال بروز آلرژی غذایی. همایش دوسالانه ایمونولوژی، آسم و آلرژی. SID. https://sid.ir/paper/806438/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی عبدالحسین، حسن زاده قوی فکر نازیلا. تاثیر غذاهای مهندسی شده ژنتیکی (تراریخته) بر احتمال بروز آلرژی غذایی. 1386. Available from: https://sid.ir/paper/806438/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحسین کاظمی، و نازیلا حسن زاده قوی فکر، “تاثیر غذاهای مهندسی شده ژنتیکی (تراریخته) بر احتمال بروز آلرژی غذایی،” presented at the همایش دوسالانه ایمونولوژی، آسم و آلرژی. 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/806438/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button