مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

847
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای نوع دانه گرده روی برخی از ویژگی های کمی و کیفی میوه زردآلو

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 از آنجایی که در برخی رقم های تجارتی اروپایی و اکثر رقم های آسیایی زردآلو, درصد خودسازگاری پایین بوده و برای تولید محصول اقتصادی نیاز به گرده زا می باشد, بنابراین گزینش گرده زای مناسب که بتواند روی ویژگی های میوه رقم اصلی اثرهای مطلوبی داشته باشد ضروری است. بدین منظور آزمایشی در سال های 81-1380 در ایستگاه تحقیقات باغبانی سهند روی رقم های مختلف زردآلو که هر یک دارای ویژگی شاخصی از ویژگی های میوه بوده و احتمال می رفت تحت تاثیر دانه گرده قرار گیرند انجام شد. در این آزمایش برای هر ویژگی تجزیه واریانس و مقایسه میانگین جداگانه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و آزمون دانکن انجام گرفت. نتایج به دست آمده از بررسی میوه های حاصل از تلاقی های کنترل شده نشان داد نوع دانه گرده می تواند روی وزن, اندازه, زمان رسیدن و ضخامت گوشت میوه زردآلو اثر معنی دار داشته باشد ولی روی درصد مواد جامد محلول و طعم مغز میوه تاثیر معنی داری نداشته و یا بی اثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دژم پور، جلیل، و گریگوریان، وازگین. (1383). اثرهای نوع دانه گرده روی برخی از ویژگی های کمی و کیفی میوه زردآلو. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 5(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/80703/fa

    Vancouver: کپی

    دژم پور جلیل، گریگوریان وازگین. اثرهای نوع دانه گرده روی برخی از ویژگی های کمی و کیفی میوه زردآلو. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1383؛5(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/80703/fa

    IEEE: کپی

    جلیل دژم پور، و وازگین گریگوریان، “اثرهای نوع دانه گرده روی برخی از ویژگی های کمی و کیفی میوه زردآلو،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 5، no. 1، pp. 1–10، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80703/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button