مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

549
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی تاثیر عصاره زعفران بر یادگیری و حافظه فضایی در موش صحرایی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 زمینه: زعفران گیاهی است که به علت داشتن اسانس، اثر محرک بر سلسله اعصاب دارد. مطالعات جدید فارماکولوژیک نشان داده است که عصاره زعفران دارای خواص ضدسرطان، ضد تشنج و گیرنده رادیکالهای آزاد بوده و فعالیتهای یادگیری و حافظه را تحت تاثیر قرار میدهد. لذا در مطالعه حاضر اثر عصاره زعفران بر فرآیندهای یادگیری و حافظه فضایی در ماز آبی موریس بررسی شد. روش کار: در این مطالعه موش های صحرایی نر به مدت 5 روز تحت تجویز عصاره زعفران (50 mg/kg, i.p) قرار گرفتند. حیوانات گروه کنترل تنها سالین دریافت کردند. 30 دقیقه بعد از تزریق، شاخصه های یادگیری و حافظه فضایی در ماز آبی موریس مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات به دست آمده، توسط t.test و ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: یافته ها نشان داد که مدت زمان لازم و نیز مسافت پیموده شده برای رسیدن به سکو در موشهای گروه زعفران در طول روزهای آزمایش، کمتر از گروه کنترل بود (P<0.05). بحث و نتیجه گیری: نتایج فوق نشانگر بهبود یادگیری و حافظه فضایی به دنبال تجویز عصاره زعفران می باشد. به نظر می رسد که عصاره زعفران با تاثیر بر گیرنده های دخیل در یادگیری و حافظه فضایی در سلول های عصبی، موجب بهبود در پردازش اطلاعات فضایی می شود.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدمی، سارا، قدمی، محمدرسول، حقیقی زاد، هایده، پورمتعبد، علی، صحرایی، هدایت، و کمال نژاد، محمد. (1386). بررسی تاثیر عصاره زعفران بر یادگیری و حافظه فضایی در موش صحرایی. کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران. SID. https://sid.ir/paper/807551/fa

    Vancouver: کپی

    قدمی سارا، قدمی محمدرسول، حقیقی زاد هایده، پورمتعبد علی، صحرایی هدایت، کمال نژاد محمد. بررسی تاثیر عصاره زعفران بر یادگیری و حافظه فضایی در موش صحرایی. 1386. Available from: https://sid.ir/paper/807551/fa

    IEEE: کپی

    سارا قدمی، محمدرسول قدمی، هایده حقیقی زاد، علی پورمتعبد، هدایت صحرایی، و محمد کمال نژاد، “بررسی تاثیر عصاره زعفران بر یادگیری و حافظه فضایی در موش صحرایی،” presented at the کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران. 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/807551/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button