APA:
کپیعابدی قشلاقی، ابراهیم، و جوادی مجدد، داوود. (1384). اثرهای سه نوع پایه روی ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال ’تامسون ناول‘. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 6(4)، 223-232. SID. https://sid.ir/paper/80774/fa
Vancouver:
کپیعابدی قشلاقی ابراهیم، جوادی مجدد داوود. اثرهای سه نوع پایه روی ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال ’تامسون ناول‘. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1384؛6(4):223-232. Available from: https://sid.ir/paper/80774/fa
IEEE:
کپیابراهیم عابدی قشلاقی، و داوود جوادی مجدد، “اثرهای سه نوع پایه روی ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال ’تامسون ناول‘،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 223–232، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80774/fa