مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر حلقه برداری و تغذیه برگی با بوریک اسید بر وی‍ژگی های کیفی انگور رقم «کشمش بی دانه»

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که در ایران پرورش می یابد و در هر جا که شرایط آب و هوایی مناسب باشد اقدام به کشت و پرورش آن می نمایند. رقم «کشمش بی دانه» یکی از مهمترین ارقامی است که به دلیل گوناگونی در مصرف آن (غوره, تازه خوری, کشمش و غیره) مورد توجه است. پژوهش های متعددی برای بالا بردن سطح کیفی محصول این رقم از نظر رنگ, طعم, اندازه, درصد قند, اسیدیته و غیره صورت گرفته است. پژوهش حاضر با به کارگیری تیمارهای حلقه برداری شاخه های رشد جاری و محلول پاشی با بوریک اسید انجام شد و اثر آن ها بر pH افشره, TSS افشره, اسیدیته و نسبت TSS به اسیدیته و غلظت بور حاصل از تجزیه دمبرگ در تیمارها ارزیابی شد. حلقه برداری در دو زمان مختلف یعنی در زمان آغاز شکوفه و در زمان تغییر رنگ حبه ها روی شاخه های رشد جاری حامل خوشه و محلول پاشی با بوریک اسید با غلظت های صفر, 1500 و 3000 میلی گرم در لیتر یک هفته پیش از زمان شکوفه روی برگ ها و خوشه ها انجام شد. بالاترین میزان pH در تیمار محلول پاشی بور و در تیمار محلول پاشی+حلقه برداری در زمان تغییر رنگ حبه ها به دست آمد که نشان دهنده تاثیر بیشتر محلول پاشی بر افزایش TSS و pH می باشد. بالاترین میزان TSS در تیمار محلول پاشی با غلظت 3000 میلی گرم در لیتر به دست آمد و برهمکنش دو تیمار در افزایش این ویژگی معنی دار نبود. بالاترین نسبت TSS به اسید در تیمار محلول پاشی در غلظت 3000 میلی گرم در لیتر بور به دست آمد و برهمکنش دو عامل بر این ویژگی معنی دار نبود و تیمار حلقه برداری در تغییرات این نسبت بی تاثیر بود. اثر محلول پاشی بور و حلقه برداری و نیز برهمکنش آن ها بر افزایش غلظت بور در دمبرگ ها معنی دار شد و بالاترین میزان آن در تیمار حلقه برداری در آغاز شکوفه+محلول پاشی با غلظت 3000 میلی گرم در لیتر بور به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بداقی، حجت اله، ناظمیه، علی، مستوفی، یونس، و علی اصغرزاده، ناصر. (1386). تاثیر حلقه برداری و تغذیه برگی با بوریک اسید بر وی‍ژگی های کیفی انگور رقم «کشمش بی دانه». مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 8(1)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/80812/fa

    Vancouver: کپی

    بداقی حجت اله، ناظمیه علی، مستوفی یونس، علی اصغرزاده ناصر. تاثیر حلقه برداری و تغذیه برگی با بوریک اسید بر وی‍ژگی های کیفی انگور رقم «کشمش بی دانه». مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1386؛8(1):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/80812/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله بداقی، علی ناظمیه، یونس مستوفی، و ناصر علی اصغرزاده، “تاثیر حلقه برداری و تغذیه برگی با بوریک اسید بر وی‍ژگی های کیفی انگور رقم «کشمش بی دانه»،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 55–64، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80812/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button