مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,109
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای دانه های گرده مختلف بر ویژگی های خشک میوه و مغز فندق (.Corylus avellana L)

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 22

چکیده

 این آزمایش در سال های 1379 تا 1381 در منطقه زیاز اشکورات رودسر برای تعیین اثرهای دانه گرده بر میوه انجام شد. در این آزمایش از سه رقم 'ناخنی', 'گرد' و 'شصتک' به عنوان پایه مادری و سه رقم 'داویانا', 'نگرت' و 'کوسفورد' به عنوان پایه پدری استفاده شد. از هر رقم سه درخت در هر تکرار گزینش و روی هر درخت 12 شاخه در چهار سمت جغرافیایی, انتخاب و با پاکت های سلوفان جداسازی شدند. این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی اجرا شد که فاکتور اصلی دانه گرده و فاکتور فرعی رقم و هر کدام در سه سطح بود. نتایج به دست آمده از آزمون درصد تندش دانه گرده نشان داد که سه نوع دانه گرده مورد بررسی 'داویانا', 'نگرت' و 'کوسفورد' به ترتیب 65, 54 و 48% تندش داشتند. نتایج همچنین نشان دادند که دانه های گرده مختلف اثر قابل توجهی روی وزن میوه, مغز فندق, درصد مغز دار بودن, پوکی و درصد تشکیل میوه داشته و این تفاوت آماری در سطح 5% معنی دار بود ولی روی شکل و ابعاد میوه و مغز اثر معنی داری نداشتند. رقم 'داویانا' درصد پوکی را کاهش داد و میزان تشکیل میوه, درصد مغز و وزن خشک میوه و مغز را افزایش داد و دانه گرده 'داویانا' نسبت به دو نوع دانه گرده دیگر برتری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوادی مجدد، داوود، و عابدی قشلاقی، ابراهیم. (1385). اثرهای دانه های گرده مختلف بر ویژگی های خشک میوه و مغز فندق (.Corylus avellana L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 7(1)، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/80850/fa

    Vancouver: کپی

    جوادی مجدد داوود، عابدی قشلاقی ابراهیم. اثرهای دانه های گرده مختلف بر ویژگی های خشک میوه و مغز فندق (.Corylus avellana L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1385؛7(1):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/80850/fa

    IEEE: کپی

    داوود جوادی مجدد، و ابراهیم عابدی قشلاقی، “اثرهای دانه های گرده مختلف بر ویژگی های خشک میوه و مغز فندق (.Corylus avellana L)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 15–22، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80850/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button